fbpx

U kunt bij ons terecht voor werkzaamheden aan de volgende installaties:

Cv-ketel
De fabrikanten van cv-ketels raden aan om uw cv-ketel elk jaar, maar in elk geval om het jaar, te laten onderhouden. Hiermee zorgt u ervoor dat uw cv-ketel goed, veilig en zo zuinig mogelijk blijft werken. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud van verschillende soorten merken cv-ketel, denk dan aan Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas. Tijdens het uitvoeren van onderhoud kijken wij het toestel volledig na, maken we deze schoon en verrichten wij metingen. Na de afspraak ontvangt u van ons een werkbon met uitgebreid stookrapport waarop u alle verrichte metingen kunt lezen. Geeft uw cv-ketel een foutmelding of heeft u geen warm water of verwarming meer? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Stadsverwarming
Loopt uw stadsverwarmingsklep niet meer goed of worden radiatoren niet meer warm en komt dit probleem niet uit de unit zelf? Dan kunnen wij u helpen. Het kan namelijk zijn dat een kraan of zoneklep niet meer goed werkt. Twijfelt u of het probleem uit de unit zelf komt? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen om te overleggen. Als de unit zelf niet meer goed werkt, dan moet u eerst contact opnemen met de warmteleverancier (Eneco of Vattenfall).

Vloerverwarming
Het is belangrijk om de vloerverwarming regelmatig te laten controleren zodat je weet of deze nog goed functioneert en om alles werkend te houden. Zo is het handig om eens per twee jaar de knoppen te smeren en te testen op juiste en de pomp te controleren. Het is ook handig om het systeem eens in de vijf jaar te laten spoelen, zodat de slangen niet verstopt gaan zitten, Wij kunnen uw vloerverwarming spoelen met een spoelpomp zodat deze weer optimaal werkt.

Boilers
Boilers moeten jaarlijks worden gecontroleerd, gereinigd en getest. Nu is er wel een verschil tussen elektrische en gasgestookte boilers; elektrische boilers hoeven over het algemeen enkel te worden gecontroleerd op lekkages en juiste werking, terwijl gasgestookte boilers net als een cv-ketel goed moeten worden gecontroleerd, gereinigd en afgesteld.

Geisers
Een geiser moet elk jaar goed worden onderhouden zodat deze weer veilig en goed werkt. Deze toestellen lekken vaak koolmonoxide en hier moet je absoluut geen risico mee nemen! Helaas zien we te vaak slecht onderhouden geisers die soms levensgevaarlijke situaties opleveren, zoals lekkage van koolmonoxide en/of gas.

Ventilatie
Het wordt aangeraden om ventilatieboxen, wtw-units en/of roosters jaarlijks te controleren, reinigen en de filters te vervangen. Ventilatoren slijten van nature snel en als ze niet goed worden onderhouden zullen ze sneller kapot gaan of niet meer werken. En u wilt natuurlijk ook geen vieze lucht inademen in huis

 

 

Merken: